Pieter Verschueren: 0474 23 33 75
Schriekstraat 25, 2223 Schriek
info@vpelektriciteit.be

Elektriciteitswerken VP Elektriciteit

Onze Elektriciteitswerken: Jouw Veilige En Betrouwbare Energiebron

Elektriciteitswerken VP Elektriciteit

Bij VP Elektriciteit bogen we op een jarenlange, ijzersterke ervaring in de wereld van algemene elektriciteitswerken. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties, diensten voor kleine en middelgrote ondernemingen, industriële installaties, datanetwerken of domotica, wij zijn de eerste partner waarop je kunt vertrouwen.

Wij streven er voortdurend naar om vakwerk van de hoogste kwaliteit af te leveren. Onze medewerkers zijn gepassioneerde professionals die hun werk met de grootste zorg uitvoeren. Bovendien maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen van topkwaliteit.

Of je nu op zoek bent naar betrouwbare elektriciteitsoplossingen voor je huis, bedrijf of industrieel complex, bij VP Elektriciteit vinden we de perfecte balans tussen vakmanschap, expertise en kwaliteit. Onze missie is om ervoor te zorgen dat jouw elektrische projecten voldoen aan de hoogste normen en verwachtingen, en we doen dit met toewijding en passie voor ons vak.
jarenlange, ijzersterke ervaring in de wereld van algemene elektriciteitswerken
algemene elektriciteitswerken
Algemene elektriciteitswerken

Elektriciteitswerken voor Jouw Woning of Bedrijf

Bij VP Elektriciteit begrijpen we dat elektriciteitswerken de levensader vormen van elk project, of het nu gaat om een woning, een bedrijfsgebouw of een industriële installatie. Met jarenlange ervaring en een passie voor vakmanschap, bieden we op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid. Of je nu op zoek bent naar algemene elektriciteitswerken, domotica-installaties, datanetwerken of energie-efficiënte oplossingen, VP Elektriciteit is jouw vertrouwde partner. Ontdek hoe we jouw project naar nieuwe hoogten kunnen tillen met onze elektrische expertise.

Een ervaren elektricien nodig?

Iedereen komt ooit wel eens in aanraking met elektriciteitswerken. U gaat bouwen, verbouwen of moet beroep doen op een elektricien voor een herstelling, een kortsluiting of om schakelaar bij te plaatsen.

Algemene elektriciteitswerken, domotica, parlefonie, videofonie, verlichting, nieuwbouw, datanetwerken, bekabeling, voice over ip, elektrische poorten of garages, zonnepanelen, verlichting in de woning, tuinverlichting, winkelverlichting, elektrische installaties keuren, elektricteitsplannen, industriële elektriciteit, kabelberekening voor keuring, …

Kortom, voor alles wat met elektriciteit te maken heeft, kunt u bij ons terecht. Ons familiebedrijf is actief sinds 1965! Dat zijn veel jaren ervaring die wij u kunnen aanbieden.

Of u het nu gaat om een totaalproject of om een kleine herstelling, wij doen het allemaal even graag!

Professionele Elektriciteitswerken

Bij VP Elektriciteit leveren we professionele elektriciteitswerken die perfect zijn afgestemd op jouw behoeften. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, een renovatie of een industriële installatie, we bieden maatwerkoplossingen die voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap en kwaliteit.

Uw Betrouwbare Partner voor Elektrische Installaties

Wanneer het aankomt op elektrische installaties, ben je bij VP Elektriciteit in goede handen. We zijn jouw betrouwbare partner en staan garant voor deskundig advies en hoogwaardige uitvoering, of het nu gaat om algemene elektriciteitswerken, domotica of datanetwerken.

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren of om een afspraak te maken en we doen ons best om u zo snel mogelijk verder te helpen.

Elektriciteitswerken: Van Nieuwbouw tot Renovatie

Of je nu een nieuwbouwproject plant of een bestaande woning renoveert, onze elektrische expertise is veelzijdig. We hebben ruime ervaring in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en zorgen voor een vlekkeloze installatie die aan al jouw eisen voldoet.
VP Elektriciteit Mechelen - Elektriciteitswerken & Domotica

Veiligheid en Kwaliteit in Elektrische Installaties

Bij VP Elektriciteit staat veiligheid altijd voorop. We hanteren strenge veiligheidsnormen en zorgen ervoor dat al onze elektrische installaties voldoen aan de geldende voorschriften. Je kunt op ons vertrouwen voor hoogwaardige en veilige elektrische oplossingen.

Energie-efficiëntie met Onze Elektrische Oplossingen

We zijn toegewijd aan energie-efficiëntie en milieubewuste elektrische keuzes. Ontdek hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan energiebesparing en duurzaamheid in jouw elektrische installaties.
electricity, tool, electrician

Nieuwbouw en renovatie

Bij VP Elektriciteit begrijpen we dat elk elektriciteitsproject uniek is. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan diensten voor particulieren, zakelijke klanten en industriële bedrijven. Onze deskundige elektriciens zijn er om jouw behoeften te vervullen met een focus op kwaliteit en veiligheid.

Onze diensten omvatten:

 1. Algemene Elektriciteitswerken: Van basisinstallaties tot complexe elektrische systemen, we hebben de expertise om het werk gedaan te krijgen.

 2. KNX Domotica: Maak je huis of bedrijf slim met geavanceerde KNX domotica-oplossingen.

 3. Verlichting, Tuinverlichting & Relighting: Verbeter de sfeer en efficiëntie met onze verlichtingsdiensten, inclusief tuinverlichting en relighting.

 4. Videofonie en Parlofonie: Verhoog de beveiliging en communicatie met videofonie en parlofonie systemen.

 5. Industriële Elektriciteit: Wij zijn gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor industriële toepassingen, waar betrouwbaarheid van het grootste belang is.

 6. Elektriciteitsplannen maken: Laat onze experts jouw elektriciteitsplannen ontwerpen voor een naadloze uitvoering.

 7. Elektrische Installaties volgens AREI: Wij volgen strikte voorschriften om ervoor te zorgen dat jouw elektrische installaties aan alle veiligheidsnormen voldoen.

 8. Elektrische Poorten en Automatisatie: Verbeter de toegangscontrole en het gemak met elektrische poorten en automatisatie.

 9. Datanetwerken & Bekabeling: Betrouwbare datanetwerk- en bekabelingsoplossingen voor jouw bedrijf.

 10. Telecom Installaties: Wij verzorgen telecominstallaties om ervoor te zorgen dat je altijd verbonden bent.

 11. Kabelberekeningen voor Keuringen: We zorgen ervoor dat jouw elektrische installaties voldoen aan de wettelijke eisen en normen.

 12. Zonnepanelen Installeren: Schakel over naar groene energie met onze zonnepaneelinstallaties.

Elektriciteitswerken op Maat voor Diverse Klanten

Herstellingen en reparaties

Bij VP Elektriciteit kun je ook terecht voor herstellingen en reparaties. Of het nu gaat om kleine klussen of grotere elektriciteitswerken, we hebben de expertise om ze met hetzelfde enthousiasme en vakmanschap aan te pakken.

Onze diensten omvatten onder andere:

 • Kapotte Lichtschakelaar: Snel en efficiënt herstel van kapotte lichtschakelaars voor veilige verlichting.

 • Extra Schakelaar Nodig?: Voeg extra schakelaars toe voor meer controle over je elektrische apparaten en verlichting.

 • Lichtpunten Verleggen: Verander de verlichtingsindeling in je ruimte met onze professionele verlegging van lichtpunten.

 • Vloerverwarming Repareren: Repareer vloerverwarmingssystemen voor een comfortabele leefomgeving.

 • Domotica Herstellen: Breng je slimme huis weer in topconditie met onze domotica-reparatiediensten.

 • Onderhoud Datanetwerk: Zorg ervoor dat je datanetwerk soepel blijft werken met regelmatig onderhoud en reparaties.

 • Kortsluiting: Snelle identificatie en reparatie van kortsluitingen om elektrische storingen te voorkomen.

 • Herstelling Zekeringskast: Reparatie en vervanging van zekeringskasten voor een veilige elektrische installatie.

 • Stroomstoringen: Probleemoplossing en reparatie van stroomstoringen om de stroomvoorziening te herstellen.

 • Herstellingen aan Zonnepanelen: Deskundige reparaties aan zonnepanelen om de energieopwekking te optimaliseren.


Gratis Offerte aanvragen of maak een afspraak!

Niks vervelender dan met een elektrisch probleem te zitten. Dan wilt u snel geholpen worden door een ervaren elektricien. Maak nu een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.

© 2023 VP Elektriciteit • BTW BE0671.581.676 • Alle rechten voorbehouden • RegioWebsites.be