Elektricien

Elektriciteitswerken VP Elektriciteit

VP Elektriciteit heeft al jaren lang een ijzersterke ervaring in algemene elektriciteitswerken. Zowel in nieuwbouw, renovatie, KMO’s, industrie, data-netwerken en domotica zijn wij u eerste partner.

Wij trachten steeds vakwerk af te leveren van de hoogste kwaliteit. Onze medewerkers zijn mensen die hun werk uitvoeren met de grootste zorg. Naast goede werknemers maken wij ook gebruik van materialen uit topkwaliteit.

Een ervaren elektricien nodig?

Iedereen komt ooit wel eens in aanraking met elektriciteitswerken. U gaat bouwen, verbouwen of moet beroep doen op een elektricien voor een herstelling, een kortsluiting of om schakelaar bij te plaatsen.

Algemene elektriciteitswerken, domotica, parlefonie, videofonie, verlichting, nieuwbouw, datanetwerken, bekabeling, voice over ip, elektrische poorten of garages, zonnepanelen, verlichting in de woning, tuinverlichting, winkelverlichting, elektrische installaties keuren, elektricteitsplannen, industriële elektriciteit, kabelberekening voor keuring, …

Kortom, voor alles wat met elektriciteit te maken heeft, kunt u bij ons terecht. Ons familiebedrijf is actief sinds 1965! Dat zijn veel jaren ervaring die wij u kunnen aanbieden. Of u het nu gaat om een totaalproject of om een kleine herstelling, wij doen het allemaal even graag!

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren of om een afspraak te maken en we doen ons best om u zo snel mogelijk verder te helpen.

Pieter: 0474233375
Frans: 0475233365


Vragen? Afspraak maken?